Kryeministri Edi Rama ka inspektuar nga afër pasditen e sotme punimet për banesat e reja në zonën e Kavajës, të dëmtuara nga tërmeti tragjik i 26 nëntorit të vitit të shkuar.

Kishim degjur qe nga berati grate socialiste deklaruan se as uje as drita nuk duam ,por vetem shoket e partise te mos grinden me njeri tjetrin,apo akoma me keq te vriste djalin qe mos te tregonte partizanet,,,,historite vazhdojne perderisa shume njerez kthehen ne nje dele e bindur pas unit,duke dhene dhe jeten per te,,,i vare shpresat tek ai dhe nuk gjen me rruge shpetimi,kjo ka te bej me nderrimin e zoterve ne njerez,nuk besojne krishtin apo muhametin por vetem liderin,,,fenomene qe ndodhin ne vendet autokrate dhe te varfera.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s